MelaCEP System Plus · Ultimate Serum

MelaCEP Serum terbaik

Melacep Serum memang terbaik.  Tahukah anda serum adalah ibarat makanan kepada kulit? ๐Ÿž Serum mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit.  ๐Ÿž Serum ini juga dapat membantu memulihkan kembali kulit kita dari bahagian paling bawah kulit yang di panggil eperdemis sekiranya kulit kita pernah rosak disebabkan pemakaian produk yang mengandungi bahan merbahaya seperti merkuri… Continue reading MelaCEP Serum terbaik

Makeup · Mineral Eye Shadow

Mineral Eye Shadow

. Eye Shadow pon ada mineral ? . Bila ada word mineral maksudnya eyeshadow ni ada khasiat dia tersendiri , mineral kan ada ion yang kulit kita perlukan. Lagi satu bila cakap pasal eyeshadow, maksudnya sekitar mata kita adalah kawasan yang paling sensitif kat muka. So, bahanยฒ kosmetik yang selamat dan menyihatkan kulit amatlah penting.… Continue reading Mineral Eye Shadow

Nasihat pakar

Nasihat Dr. Zubaidi: Epidermis rosak sebab produk pemutihan

โ€‹. “Wanita yang memakai produk pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, tidak akan mengalami jerawat kerana lapisan kulit epidermis telah rosak.” – Dr. Zubaidi Hj Ahmad . Fikir-fikirlah wahai rakanku sekalian. Nak cantik sekejap ke atau berkekalan. . Semak produk kulit uolls. . Reen Mohtar 012-5915234 Mary Kay Beauty Consultant #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitbebasjerawat  #marykaynazreenmohtar #MKreenmohtar https://reenmkmohtar.wordpress.com

Moisture Renewing Gel Mask · TimeWise

Moisture Renewing Gel Mask

Assalamualaikum. Morning semua.๐Ÿ˜Š Siapa ada masalah kulit kering?? Uolls tahu tak, bila kulit kering automatik kulit kita nmpk kasar, kusam, liang pori besar dan sebagainya ๐Ÿ˜ฑ Hari ini Reen ada good news nak share dengan uolls semua yang memiliki masalah kulit kering seperti ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ TimeWise Moisture Renewing Gel Mask ๐Ÿ˜ Mask ini membantu; ๐Ÿ”’… Continue reading Moisture Renewing Gel Mask

Accessories · Set Berus

Mary Kay Brush Collection

๐ŸŒนTengok nie Mary Kay Brush Collections ! Brush yang sangat berkualiti dari ponytail yang asli tau bukan sintetik yang menyebabkan muka gatal-gatal tu. Hehe.  Apa yang syok nya koleksi berus mekap ni datang dengan Mary Kay’s Beg Kosmetik tau. Best! Sesiapa yang ada banyak koleksi barang kosmetik tu memang sesuai beli sebab bag make up… Continue reading Mary Kay Brush Collection