Cleanser · Mary Kay

Cleanser Mary Kay

Mary Kay ada banyak cleanser!
Ya Mary Kay memang ada banyak cleanser!๐Ÿ˜

Dalam gambar ni ada 4 saja tapi sebenarnya ada 9 total cleanser!
Tapi kenapa ya?

Tak boleh ke buat 1 je cleanser untuk semua?
Ahaa.. Sebab Mary Kay ni specialized setiap skincare mengikut fungsi & result yang kita mahukan.
Supaya kita dapat maximum benefits & the BEST result yang kita mahukan!๐Ÿ˜
Bukan setakat fungsi saja dia specialized, Mary Kay juga customized kan lagi skincare mengikut JENIS kulit kita.
Kulit ada banyak jenis, kering, combination & berminyak.
Compare to cleanser all in 1, mungkin kulit kawan kita yg berminyak pakai tu ok tp kulit  yang kering pakai tu jadi lebih kering & bersisik.

Haa sebab ada cleanser yang texture dia jenis gel, foaming & ada yg milky jugak tauuu.
And ada jugak yang cerita kat Reen, pakai skincare XXX ni dah lama tapi kulit biasa saja. 
Itulah beza All in 1 type dengan specialized skincare.
Masa Reen mula-mula terjebak dengan Mary Kay Reen guna Cleanser set timewise utk normal to dry sebab kulit ku kering.
Bila kulit dah sihat, Reen upgrade pulak kepada Cleanser set Melacep sebab den nak cerah hehehe๐Ÿ˜๐Ÿ˜ nak pudarkan jeragat, bekas jerawat lama & nak solvekan masalah kulit kusam & tona tak sekata yang Reen alami dulu.
Dan sekarang, dah masuk 40 tahun lagi lah kene jaga.

Kata nak muda sentiasa โค๏ธ
Tapi kalau uolls semua dah start pakai mary kay awal sebelun masuk 30 tahun, boleh start dgn set BE (set ni ada 3 jenis) : BE F1 (untuk kulit kering, BE F2 (untuk kulit normal), BE F3 (untuk kulit minyak)
Sebab tu lah Mary Kay ada banyak cleanser, untuk support skin kita di setiap masalah dan setiap peringkat usia, supaya kulit kita mantain cantik dan comel secara sihat๐Ÿ˜
Siapa nak Reen bantu untuk dapatkan skin yang cantik?๐Ÿ™‹

I am willing to help ๐Ÿ™‹
Dont worry Reen akan guide uolls semua untuk dapatkan kulit yang cantik.

๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š service for free.
Reen Mohtar

012-5915234

#cleanser

#pencucimuka

#marykaynazreenmohtar

#MKreenmohtar

https://reenmkmohtar.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s