Skinvigorate Cleansing Brush

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush

​

Hari ni Reen perkenalkan Skinvigorate Cleansing Brush kat rakan satu department. Teruja mereka mencuba skinv brush ni. Rata-rata memberi feedback positif. 

.

Antara feedback berus lembut compare dengan jenama yang dijual di luar, daya pusingan berus yang mantap dan sedap dipakai dikulit muka.

.

Kemudian ada yang whatsapp dengan Reen tanya kenapa dah guna pencuci muka anti jerawat tapi jerawat tetap naik dan makin bertambah.. Okay Reen cerita sikit.

.

Walaupun uolls guna pencuci muka anti jerawat, ia tak cukup efektif kerana apabila kita cuci guna tangan, jari-jari kita tak mampu membersihkan liang-liang pori muka dengan berkesan. Last-last, uolls cakap produk yang uolls beli tu tak bagus..
.

Sebab tu Reen sangat-sangat tekankan penggunaan SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH untuk cuci muka. 

.

Apa yang best sangat sampai Reen dok hingaq suh beli Skinvigorate ni. Haa ni sebabnye :

.

💮 Ia ade 20,000 berus halus berukuran 80 micron..sangat halus & lembut..tidak mencalarkan atau mencederakan kulit, mudah membersihkan liang-liang pori muka termasuk jenis kulit yang sensitif. Rasa muke seperti diurut-urut macam kat spa..

.

💮 400 putaran/minit..bayangkn betape berkesan ia membersihkan muka terutama uolls yang guna makeup..kalau nk sental sendiri gune tangan 400 pusingan seminit, memang tak la kan….

.
💮 Terdapat 2 kelajuan putaran, slow & fast..ikut kesesuaian sendiri

.

💮 Boleh digunakan pada pelbagai jenama produk pencuci muka uolls. Nak guna Mary Kay cleanser lagii bagus.

.

💮 Lelaki/perempuan boleh guna alat ni

.

💮 Bersaiz kecil..nak bawak kemana pun senang..

.

💮 Waterproof.. kalau tangan basah nak pegang Skinvigorate ni tak la risau..ia takkan merosakkan alat tu.

.

💮 Tanpe wayar.. sebab ia berfungsi dengan kuasa bateri

.

💮 Ade warranty 1 tahun

.

💮 Kualiti premium pada harga mampu milik

.

💮 Diatas ni review macam mana ia digunakan. 15 minit setiap bahagian muka.

💮 Telah berada di pasaran di 35 buah negara.

.
Ramai yang dah guna SKINVIGORATE ni berpuas hati kerana ia MUDAH, CEPAT & BERKESAN. Jadi yang masih belum memilikinya..cepat-cepat Whatsapp/PM Reen.
Reen Mohtar

012-5915234

Perunding Kecantikan Anda

#marykaynazreenmohtar

#MKreenmohtar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s